Explozie solara 2013 dupa explozia solara august 2010

Explozie solara in 2013 dupa explozia solara august 2010.

Explozie solara 2010..acum in luna august. Este doar inceputul. Astronomii spun ca daca scapam de anul 2012, urmeaza noi eruptii solare in anul 2013, care pot afecta serios viata pe Pamant, in primul rand prin schimbarile climatice majore care se vor produce. Efecte negative majore vor fi in transporturi si in domeniul electricitatii.

Explozia solara 2013 ameninta Pamantul! Va fi un an al furtunilor solare. Deja se discuta mult de acest an ca unul in care vine Apocalipsa. Vom avea o pana de curent uriasa, care va intrerupe toate serviciile si utilitatile pentru populatie.

video explozie solara in 2013.


5 comentarii:

Anonim spunea...

Cine e fraier sa puna botul la desenele si explicatiile voastre s-o faca, adevarul este unul singur: fortele oculte ce conduc lumea pregatesc eliminarea stratului de ozon de deasupra anumitor regiuni si continente pentru a permite patrunderea radiatiilor si depopularea planetei de reziduurile care se numesc prosti (nu ii condamn, si eu as face la fel mie imi pare rau doar pentru oamenii decenti ca pe prosti si eu i-as extermina). Arma de care ei se folosesc se numeste HAARP si tot cu ajutorul ei se provoaca incendiile inundatiile cutremurele si toate calamitatile din ultimii ani. Incalzirea globala a fost scuza lor pentru calamitatile precedente iar pentru asa-zisa apocalipsa asta e scuza lor (a explodat soarele dom'le de parca are vreun civil capacitatea de a verifica stirea...). Daca sunteti prosti veti fi lasati "cu ochii-n soare"!

Anonim spunea...

...sunt foarte d acord si cu c zici tu. Un raspuns inteligent, doar k p d alta parte ma gandesc k totusi natura e mai desteapta dekt noi si kiar dak oamenii cred k pot controla orice s inseala amarnic. Eu cred, d fapt sunt sigura k celora kre cred k, conduc lumea, natura le pregateste o surpriza mare d tot...:))

Anonim spunea...

prietene ce spui tu e cea mai mare aberatie pe care am auzito in viata mea.auzi tu au arma HAARP si provoaca toate calamitatile.Eu sincer cred ca te uiti la multe filme SF sau cel putin la desene animate.calamitati(inundatii,incendii,cutremure)au fost de cand lumea si pamantul.sau vrei sa spui ca acum 2000 de ani arma asta o aveau romanii si ei au provocat pe atunci calamitati.bineinteles ei au mostenit arma asta de la adam si eva,sau pe partea evolutiei de la rudele naostre maimutzele??:))e total aiurea ceea ce spui tu dar imi palce ca ai imaginatia bogata

Anonim spunea...

Suntem prea mici sa stiim ce se va intapla,eu zic sa ne complacem in continoare si sa ne acceptam soarta pe pentru ca oricata valva si agitatie am face,nu schimbam nimic viata merge ininte si totul are un scop,nimic nu e intamplator.

Anonim spunea...

mai,omu nu crede pana nu vede ca Toma necredinciosu asa sunt si oamenii din ziua de azi,auzi la ei cica ABERATII,oamenilor le e frica sa traiasca cu idea ca in curand vor venii aceste lucruri si de acea nu vor sa creada toate lucrurile care se vor intampla pentru ca le este frica de moarte,dar omul sa inteleaga o treaba fie ca scceptam sau nu sau fie ca,credem sau nu ele tot se vor intampla.Si inca ceva moartea pentru adevaratii crestinii este un castig mare.