Mesaje Urari cu La multi ani - SMS zi de nastere - colectie mesaje aniversare

Mesaje Urari cu La multi ani - SMS zi de nastere - colectie mesaje si felicitari aniversare.  O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. Cum spun La multi ani!

La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite.

Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Colectie cu ultimele mesaje si felicitari de aniversare.

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

La Multi Ani inca o data, spune-mi, cand o facem lata?

De ziua ta eu iti doresc, Tot ceea ce este firesc, Un an tu mai implinesti, Si ce-ti place sa primesti/ sa iubesti, sa fii iubita , si sa traiesti fericita, Sa ai si tu printul tau, Si sa va iubiti mereu!

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

Sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat.

SMS aniversare - La multi ani zi de nastere Mesaje din partea TA.

Un comentariu:

yana spunea...

astazi e ziua mea, implinesc 19 ani si sunt foarte fericita
multumesc pentru mesajele de la multi ani de pe blog
La multi ani va urez si eu voua
sunt indragostita si sunt fericita de ziua mea